Indrukwekkend drukwerk

GRAFOC erkend stagebedrijf

1 jun, 2017

Drukkerij Coloma is door GRAFOC benoemd tot Erkend Stagebedrijf. Studenten, cursisten en werkzoekenden in opleiding binnen de printmedia kunen bij Drukkerij Coloma dan ook rekenen op een indrukwekkende stage.

“Als GRAFOC zegt dat wij geschikt zijn om de toekomst van de printmedia op te leiden, dan is dat een geweldige erkenning voor ons bedrijf”, zegt Steven Verlinden van Drukkerij Coloma. “Niet alleen voor wat we doen, maar vooral voor hoe we het doen. We mogen dan een familiebedrijf zijn, maar wel één dat helemaal in de eenentwintigste eeuw staat.”

1 uit de 100

Drukkerij Coloma is nog maar het honderdste printmediabedrijf dat het label “Erkend Stagebedrijf” van GRAFOC mag dragen. GRAFOC, het sector- en vormingsfonds voor de Printmedia industrie (PC 130) voor de Vlaamse Gemeenschap, screent alle stageplaatsen op niet minder dan 11 criteria. Drukkerij Coloma wist alle vakjes te vinken.

Allround stage

Na een stage bij Drukkerij Coloma ben je helemaal klaar om in de printmedia aan de slag te gaan. Een goede baan krijgen gaat beter als je allround inzetbaar bent, dus krijgen stagiars alle facetten van het printbedrijf te zien. Door de variatie in de stage krijgt de opleider ook een beter beeld van de competenties van de stagiair.

Intensief maar efficiënt

De stagiars bij Drukkerij Coloma hebben een hoop te ontdekken in slechts één maand tijd. Je moet met klanten kunnen omgaan en actief oplossingen voorstellen. Je moet voldoende materiaalkennis hebben en weten welke afwerkingstechnieken je kan gebruiken. Alles van prepress tot afwerking passeert de revue. De stage is een intensief leerplatform, maar erg efficiënt.

Dankjewel, GRAFOC

Drukkerij Coloma wenst GRAFOC van harte te bedanken voor de erkenning. Bij Drukkerij Coloma beseffen we maar al te goed dat Drukkerij Coloma enkel op het hoogste niveau zal meedraaien als ze voldoende vakmensen kan vinden. Om later kans te maken op een kwalitatieve toekomst, moeten we vandaag al investeren in degelijke opleidingen en stageplaatsen.

Stageplaats aanvragen?

Ben je leerkrachten, docent of instructeur en wil je je studenten stage laten lopen bij Drukkerij Coloma? Surf dan naar www.printmediastages.be. Je vindt Drukkerij Coloma in de database met Erkende Stagebedrijven.

Grafoc